Djayce zamelt flessen in voor oude school op Sint Maarten

download (1).jpeg

VLISSINGEN - Djayce uit Vlissingen heeft samen met zijn ouders op Sint Maarten gewoond en sinds vorig jaar september zijn ze terug in Nederland.

De verwoestingen die de orkaan Irma heeft aangericht op de oude school van Djayce heeft hen enorm geraakt en daarom zijn ze een flesseninzamelingsactie begonnen. Djayce zit nu in groep 5a van basisschool de Wissel. Op Sint Maarten zat hij op Sister Magda School. Dit is een Nederlandse school, maar veel kinderen spreken er Engels. De Sister Magda School was een hele leuke school vindt Djayce. Op woensdag mocht je bijvoorbeeld pizza kopen voor een dollar en zo af en toe een was er een Wacky Friday. Als je op Wacky Friday een dollar betaalde mocht je je uniform thuis laten en zo gek mogelijk gekleed naar school komen. Djayce is bang dat de kinderen dit allemaal even moeten missen en komt in actie.

Basisschool De Wissel steunt de actie van Djayce van harte en startte een flessenactie!

De kinderen konden van maandag 18 september t/m 29 september dagelijks lege flessen inleveren om er samen voor te zorgen dat Djayce zijn oude schoolvrienden op Sint Maarten snel geholpen worden.

Er zijn in twee weken tijd meer dan 2.500 lege flessen ingeleverd. Dit resulteerde in een mooi eindbedrag van € 800,-. 

De Wissel, kinderen en ouders MEGA BEDANKT!

 

Stay Strong SXM