Basisschool KC de Kameleon rent 2.000 km in één uur voor Sint Maarten en halen 10.000 euro op.

'S-HERTOGENBOSCH - Bij basisschool KC de Kameleon hebben ze op een sportieve wijze geld op weten te halen voor Sint Maarten. De school organiseerde een sponsorloop voor de groepen 1 t/m 8 en hebben met zijn alle een afstand af weten te leggen van 2.000 km in één uur tijd. Een topprestatie die werd beloond door vele gulle gevers. Met trots mogen zij zeggen dat hun actie maar liefst 10.000 euro heeft opgehaald (WAUW!!!!). De leerlingen voelen zich erg betrokken bij het leed op Sint Maarten en hopen dat deze bijdrage zal helpen aan het weer krijgen van de juiste hulpmiddelen en een veilig schoolgebouw, net zoals zij dat zelf ook hebben.

Namens alle leerlingen, leerkrachten en ouders/verzorgers van KC de Kameleon: succes met de wederopbouw.

 

Stay Strong SXM