How can you help?

‘Alone we can do so little, together we can do so much MORE’

 
 

Word donateur

P1020408.JPG

Support Stichting Stay Strong SXM met een donatie. Met een kleine bijdrage kun je al een verschil maken.

Wil je een groot bedrag doneren? Dan adviseren we om dit te doen via het rekeningnummer van de stichting.

 

Zet een actie op

IMG_7819-min.jpg

Je kunt helpen door een actie op te zetten. Dit kan bijvoorbeeld zijn op de school waar je werkzaam bent, maar dit kan ook totaal iets anders zijn.  

Je kunt zijn een flessenactie houden, een  sponsorloop of markt organiseren, het verkopen van etenswaren of het houden een boekenactie. Je kunt de actie helemaal uitwerken zoals jij dat wilt.

Wil je hierover eerst van gedachte wisselen?
Klik dan op de button hieronder en stuur ons een e-mail.

 

Schenk met belastingvoordeel

P1020288.JPG

Wist je dat wanneer je geld of goederen doneert, vrijwilligerswerk doet en hier geen beloning voor krijgt of hoeft, de Belastingdienst dit ziet als een gift? En dat het mogelijk is dat jouw gift aftrekbaar is bij de Belastingdienst?

De Belastingdienst maakt onderscheid tussen een periodieke gift die elk jaar terugkomt of een gewone gift, zoals bijvoorbeeld het eenmalig doneren van een bedrag. Een gift aan een instelling met een ANBI status kan in beide gevallen aftrekbaar zijn bij de Belastingdienst.

Stichting Stay Strong SXM is door de belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beoogde Instelling (ANBI). Jouw gift aan onze Stichting is daardoor onder voorwaarden aftrekbaar bij de Belastingdienst.